به گزارش ایکنا از خوزستان، جمال شیبه، مدیر کل کمیته امداد خوزستان در آیین افتتاح نخستین آشپزخانه طرح اطعام حسینی که در محل مسجد کوی مندلی برگزار شد در جمع خبرنگاران اظهار کرد: همزمان با این مراسم، 200 آشپزخانه طرح اطعام حسینی در شهرستان مختلف به صورت همزمان به بهرهبرداری میرسد.
شیبه گفت: هدف گذاری طبخ 200 هزار پرس غذای گرم و توزیع 40 هزار بسته معیشتی در ماه محرم و صفر برای نیازمندان است که تلاش ما این است که این رقم در سال جاری با همکاری خیرین و نیکوکاران افزایش یابد.
شیبه خاطرنشان کرد: آشپزخانههای اطعام حسینی با همکاری کمیته امداد، مراکز نیکوکاری، و مردم نوعدوست و خیر در سطح استان اقدام به طبخ غذای گرم و توزیع بین نیازمندان خواهند کرد.
وی اضافه کرد: علاوه بر فعالیت آشپزخانههای اطعام حسینی در طول ماه محرم، حسینیهها و مساجد نیز غذای گرم طبخ و بین عزاداران و نیازمندان توزیع میکنند.
وی ضمن اعلام روشهای مشارکتهای مردمی در طرح اطعام حسینی، تاکید کرد: مردم نیکوکار میتوانند با شمارهگیری *8877*061# به صورت استانی، کمکهای خود را به دست نیازمندان برسانند.
انتهای پیام